Sto-Cleyer BSto-Cleyer B: gevelsteen van de toekomst

StoCleyer B is een minerale gevelstrip die technische performance en duurzaamheid combineert met het typische uitzicht van baksteen. Zo ligt de CO₂-uitstoot bij de productie ervan 5 keer lager dan bij die van andere gevelstenen.

In vergelijking met baksteen, worden de ultralichte gevelstrippen niet gemetst, maar gelijmd. Ze kunnen dus met al onze gevelafwerkingen (StoSignature, StoDeco…)  worden gecombineerd, zonder dat het aanbrengen van bijvoorbeeld tussenvoegen, nodig is. Met de speciaal voor onze isolatiesystemen ontworpen gevelstrips (ETA/ATG gecertificeerd) heeft u de mogelijkheid om uw projecten duurzaam en efficiënt uit te voeren. Het materiaal van de gevelstrips heeft een dikte van 4 tot 8 mm, waardoor er vele vormgevingsmogelijkheden zijn. Er zijn ook verschillende texturen, formaten en kleuren beschikbaar, zo heeft u een volledige ontwerpvrijheid, waarbij het duurzame karakter van het materiaal steeds behouden blijft.

Wilt u graag meer info over werkwijze, de mogelijkheden waarmee wij u kunnen helpen of een offerte aanvragen, dan kan u ons bereiken via onderstaande contactgegevens?

Contacteer David
Sterk team
Goede planning
Kwaliteit
Duidelijke communicatie