GevelwerkenGevelbepleistering met siliconepleister

Voor het isoleren van de woning doen wij beroep op topproducten. Hierbij bieden wij steeds volledige systemen aan. Op deze manier komt uw garantie nooit in het gedrang.

Dit kan dan afgewerkt worden naar keuze:

  • Crepi
  • Milano (glad)
  • Betonlook
  • Steenstrips
  • Tegels

SteenstripsIsolatie met steenstrips en geschilderd

Om de eigenheid van de woning te behouden maar toch voldoende te isoleren hebben deze mensen gekozen voor steenstrips. Hier hebben wij eerst 12 cm isolatie voorzien om aan de huidige norm te voldoen. Ook hebben wij de origineel ronde vormen van de woning behouden door de strippen verticaal te plaatsen. De eigenaar koos ervoor om de strippen te laten schilderen om zo een contrast te maken ten opzichte van de nieuwe aanbouw.

CrepiCrepi met steenstrips

Doordat wij soms geen crepi konden plaatsen omwille van de vele aanpassingen zijn wij begonnen om ook kalei aan te bieden.
Dit is een goed alternatief voor gevels die te veel aanpassingen moeten doen voor crepi maar toch een strak resultaat wensen.
Het voordeel van onze kalei is dat wij materialen gebruiken die geen vocht opnemen. Dus in het voor en na jaar geen vocht plekken op de gevel.

Wilt u graag meer info over werkwijze, de mogelijkheden waarmee wij u kunnen helpen of een offerte aanvragen, dan kan u ons bereiken via onderstaande contactgegevens?

Contacteer David
Sterk team
Goede planning
Kwaliteit
Duidelijke communicatie