PleisterwerkenBinnenpleisterwerken

Bepleisteren van wanden en plafonds is reeds jaren één van onze specialiteiten. Wij gebruiken producten van de fabrikant KNAUF omwille van de goede kwaliteit, 20-jarige samenwerking en ondersteuning bij onze werkzaamheden.

Onze werkwijze is als volgt:

Eerst worden alle ramen en deuren, evenals elementen welke niet mogen besmeurd worden afgeplakt met pvc-folie, zodanig dat deze niet vuil kunnen worden.

Daarna wordt elke te bepleisteren ondergrond behandeld met een primer (OMNICOL type B2 of stucprimer), deze zorgt voor een goede hechting van de nog aan te brengen pleister.

Hoekprofielen worden aangebracht. Deze verstevigen de buitenhoeken en zorgen voor een strak resultaat.

Teneinde een vlak en egaal eindresultaat te bekomen gebruiken wij de gipspleister dat op het moment het beste resultaat garandeert. Deze gipspleister wordt machinaal aangebracht en met de hand geëgaliseerd en perfect afgewerkt.

Zowel professionele klanten als particuliere klanten kunnen bij ons terecht. Met evenveel zorg behandelen wij uw particuliere woning alsook uw grote projecten.

Wilt u graag meer info over werkwijze, de mogelijkheden waarmee wij u kunnen helpen of een offerte aanvragen, dan kan u ons bereiken via onderstaande contactgegevens?

Contacteer David
Sterk team
Goede planning
Kwaliteit
Duidelijke communicatie